✓ 1-2 dages levering
✓ Fragt 19,-
✓ Fri fragt fra 499,-

Om os

SKABEREN

Så er det nu jeg fortæller jer at mit navn er Heidi og at webshoppen INDELIV er startet d. 12/9 år 2014 i Herning og at den startede fordi jeg mente, der var et marked hvor der var plads til forbedringer og en ekstra udbyder, og derfor kunne INDELIV få lov at blomstre. Og mens jeg skriver, tænker jeg over hvilke ord jeg skal bruge, så det lyder spændende og interessant for dig at læse…

NEJ VEL

Det kunne ikke være længere fra sandheden. Udover startdatoen selvfølgelig. I marts 2014 tog jeg mig selv i, endnu en dag, at dagdrømme mig væk til et selvstændigt liv, og til at bestemme fuldstændigt over min egen hverdag. Jeg blev enig med mig selv om, at man har kun et liv – så drømmen skulle afprøves. Ideerne gik i gang, og arbejdet blev hurtigt efter sagt op. Brugskunst er et fuldstændig overfyldt marked med masser af netudbydere der boomer frem på google. Så hvorfor lige det;
Fordi jeg synes det kunne være fedt!

Jeg havde mange gange haft den tanke, at hvorfor har jeg ikke en evne, hvor jeg kan sælge mig selv. Grafiker, coaching i kommunikation, HR… you name it. Men sådan en evne har jeg ikke. Så jeg måtte finde ud af at brande mig selv på en anden måde.

  • Hvordan får jeg en webshop med brugskunst til at blive en succes?
  • Kan jeg sælge mig selv her???

Og det er netop den tanke/ide jeg arbejder ud fra. Jeg arbejder hver dag med ideer til hvordan jeg kan differentiere mig ved at blive mere og mere personlig med jer, mine kære kunder, på et fuldstændig konkurrencepræget marked. Og hvilke sjove og anderledes værdiskabende tiltag jeg kan give jer

Jeg vil elske hvis INDELIV, kunne blive et forum med masser af aktivitet omkring det moderne hjem, både fra mig og fra JER!

HVORFOR INDELIV

Fordi ordet indeliv omfavner alt hvad du kan have i et hjem. IndeLIV skaber stemningen, hyggen, rummet – som er det jeg gerne vil sælge. Ikke kun en vase, en lysestage, en skål eller en lampe….men HELHEDEN. Inspiration til det moderne hjem. Forandringer. Forbedringer. Som enhver anden opstart, er man nødt til at starte i det små, og arbejde sig op mod drømmen. Og forhåbentlig på sigt så rummer INDELIV hele helheden til hjemmet, lige fra vasen til sofaen.


UPCOMING DESIGNERE – hvorfor?

Fordi der findes masser af personer der er trætte af at se på det alle andre har. Nogen der vil forsøge sig med deres helt egen stil, og også dem der bare gerne vil afprøve noget nyt og anderledes. Noget som kun lige har snust til boligmarkedet, men som har en trendskabende værdi, og som passer i det moderne hjem.

Og personer med disse behov vil jeg også gerne møde!

Frisk boligen op med INDELIV, og så ”ses” vi næste gang du handler !

Heidi Bach


Heidi Bach - Indehaver af Indeliv

ÅBNINGSTIDER

Hverdage: 12.00 - 16.00
Weekend og helligdage: Lukket

KONTAKT

Du kan kontakte os på tlf. 30 49 90 60 alle hverdage mellem 12.00 - 16.00.
Kan vi ikke besvare dit opkald, så blot læg en besked og vi ringer tilbage. Du er også meget velkommen til at sende en mail, og så ringer vi dig op eller svarer tilbage hurtigst muligt.

INDELIV
 

INDELIV

Fynsgade 85
7400 Herning
30 49 90 60

Mail: mail@indeliv.dk


SÅDAN HANDLER DU

  1. Find den/de varer som du ønsker og ”læg dem i kurven”
  2. Når du er færdig med at handle trykker du på kurven øverst i højre hjørne. Tryk på ”gå til indkøbskurv”
  3. Her har du mulighed for at tjekke din ordre igennem. Slette eller tilføje. Når alt er ok trykker du "til betaling"
  4. Her bliver du bedt om at indtaste dine adresse oplysninger samt mail og password til evt. fremtidig login. Vælg levering, hvilket kort du vil betale med, læs og accepter handelsbetingelserne og tryk "godkend"
  5. Her skal du indtaste dine kortoplysninger og endeligt godkende din bestilling.
  6. Børn og unge under 18 år
    Du skal være fyldt 18 år for at handle på INDELIV – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.