✓ Ophørsudsalg
✓ Ingen bytte- & returret
✓ 2-3 dages levering

Betingelser


HANDELSBETINGELSER

- OPHØR

- Åbningstider
- Julegaver
- Gavekort
- Fragt & Levering

- Levering møbler
- Betaling
- Returret/fortrydelsesret
- Delvis fortrydelsesret
- Reklamationsret

- Klageret
- Fejl og misbrug
- Persondata politik

- Forsendelse til udlandet
- Cookies
- Nyhedsbreve
- Generelle oplysninger


OPHØR

Virksomheden er under ophør! 
Ophørets start: 25/4-18 
Ophørets slut: Ukendt
Retur- & bytteret: Alle varer købt i denne periode er uden bytte- og returret.
Forsendelse: Vi kan ikke leve op til vores normale leveringstid på 1-2 dage. I stedet vil leveringstiden under ophøret i stedet være 2-3 dage.
Telefon: Vores telefon vil ikke længere blive besvaret, men vi svarer på mails inden for 1-2 dage.
Fragtfri levering: Efterhånden som rabatten vil stige, vil vores fragtfri levering forsvinde og GLS pakkeshop vil stige til 35 kr./pakke. Vi kan ikke sige præcist hvornår dette sker.
Betaling: Under virksomhedens ophør tages kun imod dankort og mobilepay som betalings muligheder

Gavekort: Når virksomheden er ophørt er gavekort ikke længere gældende

Reklamationsret: Når virksomheden er endeligt ophørt, mistes al reklamationsret
Gældende betingelser: Alle informationer skrevet i dette ophørsafsnit er de nuværende gældende betingelser, uanset hvad der står skrevet længere nede på siden, i vores standard handelsbetingelser.

 

 

ÅBNINGSTIDER

Hverdage: 12.00 - 16.00
Weekend og helligdage: LukketGAVEKORT

Ved køb af gavekort hos Indeliv får du et gyldigt købsbevis som gælder i 3 år fra købsdato. Herefter er gavekortet forældet. Som følge af Dansk Lovgivning, er der ikke returret på gavekort, så du kan ikke vælge at få pengene retur. Gavekortet kan udelukkende ombyttes til varer af den tilsvarende værdi.

 

FRAGT & LEVERING

Hos INDELIV afsender vi varerne med GLS. Fragten er gratis til pakkeshop ved køb over 499 kr. i Danmark (Dog altid fragt på møbler). Ved køb under 499 kr. er fragten som følger:
GLS Pakkeshop: 35 kr.
GLS Erhverv: 39 kr.

GLS Privat: 49 kr.

For priser i Sverige og Norge - se længere nede  under "forsendelse til udlandet"

Hos INDELIV bestræber vi os på dag til dag levering. Bemærk der pakkes ikke pakker efter 15.30 man-tors og 13.30 om fredagen. Ved hastesager så ring endelig til os og så finder vi en løsning. Dog må der påregnes længere leveringstid i ferietider eller i tilfælde af sygdom. INDELIV tager dog ikke ansvaret for forsinkelser hos GLS,  eller andre forhold som vi ikke kan påvirke.


LEVERING MØBLER
Ved bestilling af møbler fra Bloomingville gælder andre leveringsbetingelser end ovennævnt. Møblerne sendes direkte fra Bloomingvilles lager med Bloomingvilles, på det gældende tidspunkt, valg af fragtmand. Møblet bliver afsendt fra Bloomingville 1-3 dage efter bestilling, og den pågældende fragtmand vil da tage telefonisk kontakt, for nærmere aftale omkring hvilken dag der passer dig for modtagelse af dit nye møbel. Bemærk møblet leveres på palle og udelukkende til kantsten. Fragtmanden kan IKKE være behjælpelig med at bære møblet ind, op på 1. sal eller lignende. KUN til kantsten eller ved nærmeste asfalterede vej. Der tilbydes udelukkende levering til danske adresser (ekskl. Grønland og Færøerne) og der kan desværre ikke tilbydes levering til ikke brofaste øer. Møblet leveres på engangspalle, og denne tages ikke med retur af fragtmanden. Leveringen kan ikke splittes op til 2 eller flere adresser. Udelukkende levering til 1 adresse. Såfremt leveringen ikke kan finde sted på den oplyste adresse (fx pga. fravær, fejlagtig oplyst adresse, nægtet modtagelse eller lignende) kommer møblet retur til Indeliv. Var returneringen en fejl og man ønsker varen leveret igen vil der blive forhåndsopkrævet leveringsomkostninger på 400kr. pr. palle for returfragten, og ligeledes 400 kr. pr palle for den nye fragt. Dette er udelukkende en viderefakturering af Indelivs omkostninger, ved at varen ikke kunne leveres som aftalt. Var returneringen ikke en fejl, og man har fortrudt købet, vil omkostningerne for returfragten til Indeliv på 400kr. pr. palle blive fratrukket købsbeløbet inden dette returneres. 

 

BETALING

INDELIV afsender kun varer mod kontant betaling.
Der afregnes udelukkende i valutakoden DKK.
Vi gør opmærksom på at beløbet først trækkes, når varen afsendes fra INDELIV. Dog ved overførsel med Mobilepay trækkes pengene straks.

Der kan benyttes følgende betalingskort:

Dankort
Visa Dankort
Visa Electron
Mastercard
JCB
American Express

Der opkræves ikke gebyrer ved betaling på INDELIV med undtagelse af udlandske Mastercard, JCB og American Express

 

RETURRET/FORTRYDELSESRET

Hos INDELIV yder vi 14 dages returret på vores varer. Såfremt du ønsker at benytte dig af returretten, skal du oplyse dette til INDELIV senest 14 dage efter modtagelse. Varen skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os om at du ønsker at sende varen retur. Derudover skal den medsendte salgs-emballage være intakt og sendes med retur. Derfor vær forsigtig når du åbner for varen. Returneres denne ikke inden for tidsfristen, og sammen med intakt emballage, bortfalder returretten.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur inkl. forsendelsesomkostninger ved leveringen, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, skal du vedlægge din ordreseddel, eller kopi heraf.
Du skal afholde alle udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende. Er pakken sendt retur for Indelivs regning, dvs. nægtet modtagelse eller ikke afhentet, fratrækkes Indelivs omkostninger til returfragten inden købsbeløbet returneres. Når varen er modtaget retur hos indeliv, vurderes varen og det fulde beløb, eller dele af beløbet ved evt. værdiforringelse, tilbagebetales.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra varens levering og for tidspunktet for varens returnering og til at den er iINDELIV i hænde. Derfor sørg for at varen er pakket forsvarligt ind. I tilfælde af værdiforringelse af varen, hæfter du for denne, og denne fratrækkes købsbeløbet. INDELIV returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Varen sendes retur til:
INDELIV
Fynsgade 85
7400 Herning
Mrk. Returnering

 

DELVIS FORTRYDELSESRET
Hos Indeliv er det muligt at gøre brug af delvis fortrydelsesret, og derved kun fortryde en del af sit køb inden for de 14 dage selve fortrydelsesretten gælder. Vi gør dog opmærksom på at forsendelsesomkostningerne ikke refunderes ved delvis fortrydelsesret. Kun beløbet for selve det returnerede produkt/produkter returneres. Proceduren fremgår derudover ligeledes som med fuld fortrydelsesret - læs afsnittet ovenfor.

 

REKLAMATIONSRET

Hos INDELIV yder vi altid 24 måneders reklamationsret, på produkter købt i webshoppen. De 24 måneder gælder fra den dag du har modtaget varen. Dog efter de første 6 måneder skifter bevisbyrden fra sælger til køber omkring varens forringede stand fra ny. Måtte der mod forventning være nogle problember med de(n) modtagede varer betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Skulle der blive brug for at reklamere, så skal dette gøres inden rimelig tid efter at du har opdaget fejl eller mangler ved varen.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Hvis du ønsker at reklamere over et modtaget produkt, så send venligst en mail med beskrivelse af fejlen samt billeder til mail@indeliv.dk. Mrk. emnefeltet med reklamation.
Så finder vi ud af hvordan reklamationen skal behandles. Skal produktet sendes retur skal det ske til følgende adresse:
INDELIV
Fynsgade 85
7400 Herning
Mrk.: Reklamation
Når du returnerer en vare, bedes du venligst beskrive fejlen på fakturaen.

Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende.

 

KLAGERET

Hvis du vil klage over dit køb eller din handel med INDELIV, skal du rette henvendelse til mail@indeliv.dk. 

Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-Kommisionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


FEJL OG MISBRUG

INDELIV forbeholder sig ret til at annullere en ordre, hvis der er begrundet mistanke om betalingsmisbrug. Alle falske bestillinger politianmeldes.
Hos INDELIV bestræber vi os på, at de informationer, som står på hjemmesiden og på ordrebekræftelsen, altid er korrekte. Der kan dog ske fejl i form af unøjagtigheder, tastefejl eller systemfejl. I de tilfælde beder vi dig som kunde om at have forståelse for, at vi må annullere ordren.


PERSONDATA POLITIK

Hvis du ønsker at handle hos INDELIV, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
For at kunne levere dine varer til dig, er det nødvendigt for os at registrere disse oplysninger i vores system. De opbevares i 5 år, hvorefter de slettes.
Vi sikrer os, at når der indsamles personoplysninger via vores website, sker det altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Alle personlige oplysninger registreres sikkert hos iINDELIV, og bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. I forbindelse med evt. elektronisk betaling benyttes en sikker, krypteret og PBS-godkendt metode gennem Webshopsystemet.

 

Indsigelse mod registrering

Som kunde har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering hos INDELIV. Derudover har du ifølge Persondataloven ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. I denne forbindelse er du velkommen til at kontakte os.

INDELIV er dataansvarlig.

 

FORSENDELSE TIL UDLANDET

Idag kan vores webshop håndtere forsendelse til Sverige og Norge.

Vi sender også til øvrige lande efter aftale. Kontakt os på mail@indeliv.dk. Her vil man få sendt en seperat faktura på fragten som skal forudbetales. På sigt vil det blive en integreret del af webshoppen, så øvrige lande også kan bestille direkte fra shoppen.

 

 - Sverige

Mht. forsendelse til Sverige afsendes varen med GLS og ved grænsen overgår forsendelsen til Schenker, og dine varer vil blive leveret i den nærmeste pakkeshop også kaldet Schenker ombud.

Fragtpriserne er som følger:

0-20 kg: 95 DKK

21-30 kg: 110 DKK

31-40 kg: 125 DKK

>40 kg: 200 DKK

OBS: Varer der ikke kan sendes med GLS leveres ikke til Sverige - Her er primært tale om møbler.

 

 - Norge
Mht. forsendelse til Norge så afsendes varerne med GLS eksklusiv dansk moms. Disse vil blive indleveret på nærmeste posthus i forhold til den opgivne adresse, hvor pakken kan afhentes og norsk moms betales.

Pakken leveres frit i hus fortoldet!
Fragtpriserne er som følger:
0-10 kg: 250 DKK
11-15 kg: 275 DKK
16-20 kg: 300 DKK
21-30 kg: 375 DKK.
Tillæg til ikke brofaste øer: 350 DKK

 

 

COOKIES

Ifølge lov om elektronisk kommunikation skal alle, der besøger et website med cookies, informeres om:
At websitet indeholder cookies
Hvad disse cookies bruges til
Hvordan cookies kan undgås Hvad er cookies?
På www.indeliv.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. En cookies er en lille fil – et digitalt visitkort – som websitet lagrer på din computer første gang du besøger det. Den anvendte cookie identificerer din computer, men ikke dig som besøgende på websitet. Filens opgave er at give websitet besked, når du vender tilbage som besøgende. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed og du kan til enhver tid slå funktionen fra i din browser. En cookie er på ingen måde skadelig for din computer.

 

Hvad bruges cookies til?

Cookies bruges dels for at forbedre og forenkle tingene for dig som besøgende, bl.a. til at styre indholdet i indkøbsvognen, og dels til intern statistik om brugen af websitet. Det er desuden muligt at bede systemet gemme dine egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan du gøre det via indstillingerne på din computer.
 

Logstatistik

www.indeliv.dk bruger også cookies til logstatistik og markedsføring. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende, der kommer på vores website, hvor de kommer fra og hvor på websitet den besøgende forlader websitet m.m. Logstatistikken har til formål at optimere websitet og dets funktioner, til fordel for dig som kunde.

Sådan fjerner du cookies Hvis du ønsker det, kan de dannede cookies slettes. I Internet Explorer gøres det f.eks. på følgende måde under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” -> “Slet cookies”.

 


NYHEDSBREVE

Hos INDELIV er det muligt via hjemmesiden at tilmelde sig et nyhedsbrev, så man løbende modtager informationer samt tilbud. Det er til enhver tid muligt at framelde sig denne service igen. I bunden er hvert nyhedsbrev vil det være muligt at finde en “frameld” funktion, hvor man simpelt afmelder denne service.


GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: INDELIV v/Heidi Elisabeth Bach Søndergaard
CVR.nr.: 35951636
Adresse: Fynsgade 85, 7400 Herning
E-mail: mail@indeliv.dk
Telefon: 30 49 90 60 
Etableringsår: 2014