✓ 1-2 dages levering
✓ Fragt 19,-
✓ Fri fragt fra 499,-

Skab kontrast med en rå væg

oprettet d. under Bolig & indretning

Skab kontrast med en rå væg

Vores rå væg - en laaaaang process

Derhjemme har vi haft gang i den helt store renovering. Hele underetagen har fået den store omgang og det bliver SÅ godt når det er færdigt. Manden min har leget "gør det selv mand" hver dag efter arbejde i et helt år. Han startede april 2015 og har kæmpet indtil april 2016 for at lave vores drømmehus. Han har bare gjort det så godt og jeg er meget stolt af ham. 
Det har været meget udfordringer og krævet at vi har boet andre teder ca. 4,5 måned i alt, og derefter levede vi 3 måneder uden et badeværelse med bad, hvor vores sødeste nabo udlånte deres bruser til os. Hvad gør man ikke for sit drømmehus!
Det har været en lang process hvor jeg er overbevist om at jeg ikke altid har været den store hjælp, og at han ikke altid var lige glad for mig☻, fordi jeg hele tiden svingede nye ideer og krav ind fra højre.
Men som enhver anden god ægtemand, så forsøgte han selvfølgelig at efterkomme mine ønsker hehe ☻
Og et af dem har nok hidtil væres hans største mareridt under hele renoveringen. Nemlig min elskede rå væg midt i vores køkkenalrum, som deler stue og køkken. 
Alle vores indvendige vægge er muret op, og jeg syntes det kunne give et vildt flot brud på alt det hvide og minimalistiske at lave en rå væg midt i rummet, så det ikke blev alt for klinisk i looket.
Han synes egentlig også det var en god ide, så vi valgte denne væg hvor der før stod en brændeovn med tilbehør. (Før billedet mangler… jeg ved det godt. De der før billeder er ikke min stærke side. Det må jeg se at blive bedre til.) Tja….. da han først kom i gang syntes han vist ikke længere at det var en god ide. Det puds der var oven på stenene var minimalt. Kun lige en millimeter vandskuring eller lignende. Så dermed helt umulig at få af. Det tog ham nok ca. en 40 timer at skrabe væggen fri for maling. Stykke for stykke fik han det af med de skarpe hjørner fra en spartel. Hverken pudser eller lignende kunne gøre tricket. Der var kun den hårde måde. Det sled dog hjørnerne på mere end en spartel op. Og det sidste trick, som man endelig ikke må glemme, hvis nogen skulle finde på at prøve det af derhjemme. Når væggen er færdig vil den som udgangspunkt blive ved med at smuldre og grise med furestøv. Dette stopper man ved at give den gulvlak. Halv gulvlak og halv vand i en blanding og så rul/mal det på. Vi har valgt en mat lak, så det ikke er tydeligt at den er på. Men det er jo op til en selv hvad man er til. ☻

 


 

Vores væg blev færdig, og jeg er vild med den. Jeg har forsøgt lidt forskellige designs af den, for at gøre den helt fuldendt (se de øverste billeder), og jeg er ret glad for der hvor jeg er endt → billede 3!
Den store plakat er fra Visse Vasse som jeg bare har fundet på Visse Vasses egen hjemmeside. De 2 mennesker med dyrehoveder er Rockabilly Honey og Hipster Goat fra Sanna Wieslander, som er mine yndlings af de motiver jeg har fået ind på shoppen fra hende. Uret fra Wood Junkie var oprindeligt ikke sat på sammen med illustrationerne, men da jeg skulle finde en plads til det, synes jeg ligesom at den placering sammen med plakaterne var perfekt.
Så har jeg en lille drøm om st mit Normann Copenhagen Block rullebord i hvid skal ud og stå i stedet for No. 1 bilen. Men det har vi lige en lille intern dialog om herhjemme:-) "Nogen" synes åbenbart bilen er det bedste valg, og da "nogen" har slidt 40 timer vil man gerne have lov at bestemme lidt. Så det er det vi gør...... indtil videre:-p 

HUSK: Tippet til at få væggen til at stoppe med at smuldre → Gulvlak. Bland halv gulvvlak og halv vand og mal det på. Vi har valgt en mat, så den ikke ses!

 

Håber du har mod på at springe ud i din egen rå væg. Er i hvert fald helt vildmed vores, og det ser så godt ud blandt alt det hvide!

Kh. Heidi


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar