✓ Ophørsudsalg
✓ Ingen bytte- & returret
✓ 2-3 dages levering

Hvem er jeg

oprettet d. under Hvem er jeg

Hvem er jeg

Ja oprindeligt hed jeg Heidi Elisabeth Haugaard men har giftet mig til mit nuværende navn Heidi Elisabeth Bach Søndergaard. Til daglig i forbindelse med shoppen Indeliv og bloggen bruger jeg kun Heidi Bach. Min familie kalder mig Dytten (Heidi --> Heidyt --> Dytten) og det må alle andre også gerne... hehe... jeg reagerer på det. Men indtil nu er det da ikke et navn jeg har reklameret med, og selv mine tætteste veninder tror jeg faktisk ikke kender til det. Det kommer de nok til nu:-)
Jeg rundede de 30 år sidste år (2014) - AV. Jeg har siden 2011 været gift med Christian og sammen har vi sønnen Liam på 4 år.

For efterhånden mange år siden nu har jeg læst en akademimerkonom i International handel og markedsføring. Indtil april 2014 arbejdede jeg som salgs- og marketingschef hos merchandise bureauet "je.dk". Jeg var egentlig glad nok for mit job, og havde gode kollegaer, god chef og fine arbejdsforhold. Men i forbindelse med min fødsel i 2012 fik jeg en brat opvågning.
En lang historie kort tog det, der skulle have været den smukkeste oplevelse i mit liv, en uventet drejning.
Da Liam har manglet ilt i en rum tid inde i maven, bliver hele fødestuen pludselig forvandlet til kaos og han skal ud NU. Det kom han rimelig hurtigt med sugekop, men det var en lille livløs slimet klat der landede på min mave. Ingen gråd, intet liv, ingenting. Han fik hurtigt klippet navnlestrengen og lægerne løb afsted med ham. Og første gang jeg "så" ham var 16 timer senere i Skejby koblet til alverdens slanger og maskiner. Jeg selv havde mistet en masse blod, blødte stadig og skulle direkte ind på operationsbordet efter en lang kamp med at få moderkagen ud. Mistede 2 liter blod, og det tog mig 3 måneder at opnå fuld blodprocent og kræfter igen.
Liam tilbragte de første 5 dage i køledragt for at hjernen kunne restiturere og undgå hjerneskade. Han er sluppet helt uden mén og er en livlig, kvik og dejlig lille bandit. Efter en voldsom omgang, og lægernes ord som ramte mig dybt "jeres søn er 1 ud af 10.000 tilfælde - han skulle ikke være blevet normal", kunne jeg ikke lade være med at stoppe op og tænke på hvad der kunne være sket. Han kunne have været død - eller hjerneskadet. Og selvom det der skete med mig ikke var en "nær død" oplevelse kunne jeg ovenpå det hele ikke lade være med at sætte mit liv i perspektiv. Det lyder som en kliche at sige, men det var sådan det var. Er mit liv som det skal være. Laver jeg det jeg gerne vil og bruger jeg min tid på det jeg har lyst til. For livet er bare for kort til andet. Dommen var klar - NEJ det gør jeg ikke! I min barsel brugte jeg meget tid på undersøge muligheder omkring hvad jeg godt kunne tænke mig. Men den var bare lynhurtigt forbi, og så starter man på arbejde igen, og har andre ting at kæmpe med så det tog mig hele 2 år, før jeg fik sagt mit job op og gjort noget ved sagen.

Inden da havde jeg selvfølgelig undersøgt hvad jeg gerne ville. Jeg kunne mega godt tænke mig at have webshop inden for emnet bolig og interiør. Egentlig også en butik, men det må vente til en gang når jeg ikke har små børn. Jeg undersøgte markedet. Puha.... konkurrencen er godt nok hård... og hold da op hvor er der mange om budet. Det vælter jo frem på google. Jeg var meget i tvivl og turde egentlig heller ikke helt. Men min mand Christian skubbede mig ind i hvad der viste sig at være den helt rigtige beslutning. Han sagde "det er ligegyldigt hvor mange der der - du skal bare være bedre end de andre". Hmmm ja det kunne han sagtens sige. Mange shops var flere år gamle og havde en masse erfaring, for ikke at sige fede brands som kunderne gerne vil have. Var det en økonomisk sikker beslutning - nej absolut ikke. Var det taktisk smart - egentlig heller ikke. Gjorde jeg det - ja det gjorde jeg. Og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund.  
Den 1. maj 2014 var min første dag nogensinde som ledig. Selvvalgt og på karantæne fra fagforeningen. Men jeg var ligeglad. For nu skulle jeg bare gøre som jeg havde lyst til. Jeg gik igang med budgetter, forretningsplaner, snakkede med banker. Alt var klart og tilrettelagt. Og jeg var indforstået med at de penge jeg havde sparet sammen og smidt i det, kunne jeg risikere at miste, hvis jeg ikke kunne få en velfungerende forretning igang. Men hellere have gjort det end fortryde at man ikke turde.
Så mig igang med at finde brands, hvilket viste sig at være en noget større kamp som nystartet webshop end jeg lige havde regnet med. Det er sælgers marked i øjeblikket, og de er ikke sultne efter nye kunder. Men det lykkedes mig at få stablet Indeliv på benene og jeg elsker mit job.
Og selvom det måske kun på sigt kan give mig en lille indtægt, så er det fuldstændig ligegyldigt hvis det blot kan hænge sammen for os derhjemme, for jeg vil ikke bytte den frihed jeg har nu for noget andet. Det at være sin egen herre er helt fantastisk, og jeg er meget mere lykkelig. Jeg er aldrig stresset over arbejde selvom jeg arbejder meget mere end før, og jeg har masser af overskud til min søn og min mand.
Intet mindre en fantastisk.

D. 12. september 2016 blev Indeliv to år, og det er gået ligeså stille fremad hele vejen. Dog er der er stadig lang vej endnu.
Men jeg mangler at der skal ske noget mere. Jeg føler ikke at jeg kan dele alt det med jer, som jeg gerne vil, uden at det falder uden for kontekst på shoppen, eller vise jer alle de fede styles eller former for indretning som jeg møder på min vej. Og derfor har jeg valgt at starte bloggen. Her kan jeg giver jer generelle ideer, inspiration, boligforslag og meget mere som jeg ikke kan på shoppen. På shoppen skal man altid have et salgsoverblik, og det kan nogen gange godt blokere mig i at "tale frit".

Hovedsageligt er det kvinder der interesserer sig for blogs om bolig mm. men alle mænd er selvfølgelig velkommen. Men fordi det primært er kvinder har jeg også valgt at krydre bloggen med lidt løst som børn, livsstil, karriere mm. Jeg håber i bliver glade for át følge mig, og ikke mindst inspireret. Jeg vil dele op og ned, godt og skidt, mine inderste tanker og personlige oplevelser og forhåbentlig er der engang imellem en der kan tage noget med sig og sige "det hjalp egentlig mig lidt videre i min egen problematik" eller "jeg blev inspireret og elsker at følge med på Indelivs BLOG eller på Instagram og Facebook.
Det ville være guld værd for mig<3

Tjaaaa... tanken var egentlig at fatte mig i korthed - ikke en af mine stærkeste kompetencer. Når først jeg får gang i tasterne er de svære at stoppe. Så det blev lidt en lang fortælling om mig, men helhjertet og sigende, og jeg håber du kom igennem den og nød at læse det, ligeså meget som jeg nød at skrive det:-)

Jeg ønsker alle mine kære læsere rigtig god fornøjelse og en dejlig dag!

De kærligste hilsner
Heidi Bach


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar