✓ Ophørsudsalg
✓ Ingen bytte- & returret
✓ 2-3 dages levering

Vær anderledes - brug fliser som tallerkner

oprettet d. under Bolig & indretning

Vær anderledes - brug fliser som tallerkner

Sidste år i oktober fyldte jeg 30 år. Og havde store planer om at det skulle fejres med et brag for alle dem jeg kender. Men det er som om at tiden bare går og går, og lige pludselig så har man ikke fået gjort noget ved det. Så det endte faktisk med at jeg fik omdannet en almindelig "madklubs" tøseaften til en fødselsdag. Det hele skete med meget kort varsel, så ville gerne lave noget ekstra særligt til veninderne. Jeg er ikke selv den store fan af Sushi og fisk, men vidste at de alle sammen elskede det. Så jeg kastede jeg mig ud i hjemmelavet Sushi.
Jeg lånte alt udstyr samt fik gode råd og vejledning af min gode veninde og sushi ekspert Louise. 

         

 Borddækningen

Jeg havde set andre bruge fliser som bordkort, hvor der var skrevet et lille citat på dem. Dette havde jeg efterlignet til Liams barnedåb hvor jeg havde skrevet små facts om navnet Liam eller om hans stjernetegn. Så derfor havde jeg en hel stak hvide/råhvide matte fliser i str. 15 x 15 cm liggende, som jeg havde købt på tilbud i Bauhaus. Tænkte at det kunne være meget flot at bruge dem som tallerkener og så anrette dem 2 og 2 så jeg kunne anrette pinde, skål med soya og en wasabi klat på den ene, og så skulle man bruge den anden til at sætte sine sushi stykker på.
Derudover brugte jeg dem også som fade, så hver enkelt flise var anrettet med hver deres type rulle. Prikken over i et var en lille dusk Sankthansurt fra haven, som pyntede fliserne/tallerkenerne.
Jeg synes resultatet blev sindsygt godt. Enkelt, stilrent, holdt i sort/hvid ligesom sushien og så kun med lidt farve fra blomsten og sushiens indhold.

Håber i kan bruge ideen derhjemme, når i skal være kreative og finde på noget nyt og anderledes ♥ ☻ 

God weekend alle sammen


/Heidi


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar