✓ Ophørsudsalg
✓ Ingen bytte- & returret
✓ 2-3 dages levering

Lækker anretning til veninde aften

oprettet d. under Livsstil

Lækker anretning til veninde aften
Follow my blog with Bloglovin

Lækker anretning til veninde aften

                 Denne gang skal jeg nok gøre det kort. For du er igang med planlægningen til når alle tøserne kommer på besøg, og skal finde en vildt lækker ret... i en fart. Har jeg ret? Her får du den lækreste opskrift på rigtig tøse mad.

Forret:  Spyd med tigerrejer med nye asparges og mango i fantastisk marinade
Dessert: Blødende muffins

MUMS siger jeg bare.

Jeg følger en mad blog som hedder detdervirker.nu, hvor der er vildt mange lækre opskrifter. Her fandt jeg begge ovennævnte opskrifter.

Forretten:
Du finder opskriften til forretten her. Det skal lige siges at jeg bare lavede dem på almindelig pande og ikke på grill, hvilket også fungerede rigtig fint.
Som tilbehør serverede jeg vilde ris blandet op med vindruer og fennikel. Hældte olie blandet med citron og akacie honning udover, så det blev lidt en "salat med let dressing" frem for en risret.
Jeg tilsatte også en spiseske akacie honning i marinaden til rejerne, for ellers syntes jeg den var for sur. Men smag dig frem.
http://detdervirker.nu/vild-med-grill/

Desserten:
Du finder opskriften her. I min ovn var 16 minutter for meget så de var ikke blødende da jeg serverede dem for veninderne - desværre. Men lavede dem nogle dage efter hvor jeg gav dem 14 minutter. Der var de helt perfekte. Så afprøv det evt. nogle dage forinden. De kan også klargøres et par dage forinden, da de skal stå i fryseren og først tages op når de skal ind i ovnen. Jeg lavede dobbelt portion og fik ca. 12 muffins.
Serverede dem med vanilje is og bær.
http://detdervirker.nu/kongen-af-alle-chokoladedesserter/

God fornøjelse ♥ 

 


Kommentar(er) 1

  • test
    test

    htfjrsjrjsyjsjrtyrefersyrdjhshrstusjtrh

    Svar

Skriv din kommentar